Over ons

U betaalt bij ons altijd een eerlijke prijs voor de auto. Autobedrijf Ivo Veenstra uit Gorredijk in Friesland is uw autospecialist voor in- en verkoop van uw auto. Kijk bij onze occasions of uw droom auto er tussen staat. Als u zoekt naar een speciaal model of merk: Autobedrijf Ivo Veenstra kan het voor u vinden. Maak snel een afspraak met Autobedrijf Ivo Veenstra uit Gorredijk om uw auto wens te realiseren.

Ook kunt u bij ons terecht voor APK , Onderhoud, Reparaties, Banden, Airco service, Diagnose, in- en verkoop. Dankzij onze ervaring in de autobranche kunnen we inspelen op uw wensen. In de werkplaats werkt onze monteur zorgvuldig aan uw auto met alle moderne apparatuur en gereedschappen. Dagelijks komen klanten bij ons voor grote- en kleine onderhoudsbeurten.

Auto onderhoud is noodzakelijk om de levensduur van uw auto te verlengen en tevens zorgt onderhoud ervoor dat u veilig kunt blijven rijden. Voor professioneel onderhoud aan alle automerken bent u bij Autobedrijf Ivo Veenstra aan het juiste adres.

Minimaal één onderhoudsbeurt per jaar is zeker nodig om veilig met u auto te kunnen rijden. Natuurlijk heeft een oudere auto vaak meer onderhoud nodig dan een moderne (nieuwe) auto. Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Autobedrijf Ivo Veenstra adviseert u graag welk onderhoud het beste is voor uw auto.