Diagnose en storing

Moderne auto’s zijn voorzien van elektronische hulpmiddelen, waardoor rijden steeds veiliger wordt. Maar deze elektronica kan ook zorgen voor vervelende storingen, waardoor er lampjes op het dashboard gaan branden. Om te achterhalen wat er mis is, is een grondige inspectie van essentieel belang. Onze diagnosespecialist onderzoekt uw auto met de juiste apparatuur en lost eventuele storingen op, zodat u weer gerust op pad kunt.

In het geval van een storing kunnen er verschillende symbolen op het dashboard verschijnen. Om dit te achterhalen, is uw auto gebaat bij inspectie door een erkend diagnose specialist die het probleem met de juiste apparatuur onderzoekt en verhelpt. Autobedrijf Ivo Veenstra beschikt over deze middelen en biedt uitkomst bij verontrustende storingen, lampjes en andere meldingen.

Om storingen vast te stellen, dient de auto in de garage aangesloten te worden op diagnoseapparatuur. Deze computer leest de storing uit het geheugen van uw auto, daarna is het de beurt aan onze diagnosespecialist. Neem vrijblijvend contact op om te zien wat we voor u kunnen betekenen.